Steatoza hepatica NON alcolica

Buna seara. As dori sa stiu ce regim sa țin căci nu dau jos nici un gram. Am steatoza hepatica iau BILECLAR dar de slăbit nu reușesc. Am ținut trei sapt fix la fix și nu am dar nimic. Este un blocaj undeva? Ce sa fac si cum sa fac va rog? Va multumesc și astept răspunsul Dvs pe email.

1 răspuns

Răspunsul Expertului

Dr. Oana Cuzino - Medic Primar Geriatrie, Doctor în Științe Medicale, Expert DOC

Buna ziua, va recomand sa cititi aceste doua articole legate de regimul pentru pacientii cu steatoza hepatica. Fiindca afectiunile ficatului impun un regim destul de strict, cu un continut redus de grasimi, produse de patiserie sau fast food, se vor vedea cu siguranta si rezultate asupra siluetei. Este important sa urmati o astfel de dieta pe termen lung si sa introduceti si o ora de miscare zilnic: mers alert pana la serviciu, o plimbare in parc, sau cateva exercitii facute acasa (genuflexiuni, ridicari de brate, etc.)

https://doc.ro/steatoza-hepatica-sau-ficatul-gras/dieta-recomandata-pacientilor-cu-ficat-gras

https://doc.ro/hepatita-c/regim-alimentar-in-steatoza-hepatica


Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.