Sindromul Becher poate fi tratat?

 ..o rugăminte, am un copil 17ani cu o diagnoză dificilă, distrofie musculară formă Becher /Duchenne” cum aș putea trece de această situație, adică este măcar o speranță că totul va fi bine, sau ce ar trebui să fac? Abia acum am aflat de această diagnoză, pînă acum am tratat tot ce nu era nevoie și ficat și altele de la vîrsta de 5 ani. Suntem într-o situație dificilă pentru că nu știm cum să depășim asta. Mulțumesc anticipat. 

1 răspuns

Răspunsul Expertului

Dr. Florina Nedelea -

În cazul familiei dumneavoastră este important de știut că sunt posibile țeste genetice, care însă trebuiesc începute cu copilul bolnav. 
După rezultatele acestor testări se poate stabili exact riscul asociat de a avea un copil afectat și pentru o viitoare sarcină, momentul analizei prenatale,care va stabili încă din timpul vieții intrauterine dacă bebelușul este sănătos. 


Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.