Rectitudinea coloanei cervicale.

Buna ziua!Ma numesc Bogojel Marinela de 3 ani am problema cu spondiloza cervicala si rectitudinea coloanei cervicale am incercat multe antiinflamatoare si nimic in continuare am dureri occipitale,dureri de cap,greata,ameteli.Am cumparat si o centura cervicala si tot degeaba.Ce imy puteti recomanda? Va multumesc si o zi placuta!

1 răspuns

Răspunsul Expertului

Dr. Sorina Mustățea - Medic Primar Reumatologie, Expert DOC

Bună ziua. Aici găsiți numeroase informații despre probleme cu care vă confruntați: https://doc.ro/sanatate/spondiloza-cervicala-care-sunt-cauzele-si-cum-tratam-durerea și ce soluții aveți la îndemână. Multă sănătate!


Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.