Probleme în deplasare

Bună dimineața! Am și eu o problema cu piciorul drept . Acum mai bine de un 1 am căzut cu bicicleta și m-am lovit foarte tare . Nu am fost la doctor . Si de atunci am probleme mari cu piciorul ma doare foarte tare la glezna și la genunchi deasupra gleznei sa format un fel de vânătaie care nu dispare decât atunci când o masez și țin piciorul ridicat în sus cum pun piciorul în pământ revine . Iar la genunchi ma doare foarte tare și trosnește cand îndoi genunchi și când stau cu el relaxat îmi da impulsuri și câteva secunde nu pot sa îl mișc . Am picioarele reci tot timpul . Si vreau sa știu dacă se mai poate face ceva pentru genunchiul meu . Va mulțumesc.

1 răspuns

Răspunsul Expertului

Dr. Mădălina Crăciun - Medic Specialist Recuperare, Medicina Fizica si Balneologie, Expert DOC

Bună ziua! Vă recomandăm să vă adresați unui medic ortoped pentru a face investigațiile necesare pentru diagnostic (radiografie/RMN) și tratament. Vă dorim multă sănătate!


Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.