Piatra si nisip la rinichi

Buna seara!Am o piatra de 4mm la rinichiul,la urografie s-a vazut ca e plecata pe uretra si ajunsa intr-o zona joasa.Am primit tratament cu aflamil de 100mg,no-spa de 40mg,uriclar si 5 fiole de dexametazona intramuscular una pe zi.Am citit pe net ca este bun pt.curatarea rinichilor extractul din seva de mesteacan picaturi de la Plant Extrakt si as dori sa stiu daca pot lua aceste picaturi si cum?Va multumesc anticipat!

1 răspuns

Răspunsul Expertului

Dr. Oana Cuzino - Medic Primar Geriatrie, Doctor în Științe Medicale, Expert DOC

Buna ziua,

Va recomand sa verificati cu medicul dumneavoastra orice modificare in tratament, pentru a va asigura ca administrarea ceaiului nu interfereaza cu medicamentele si eventuale alte afectiuni de care suferiti. Desi este un tratament naturist, ceaiul poate avea contraindicatii. Va recomand sa cititi si acest articol, pentru sfaturi suplimentare privind dieta la pacientii cu pietre la rinichi: https://doc.ro/dieta-si-sport/regimul-dieta-pentru-cei-cu-pietre-la-rinichi


Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.