Operatie de hdl l5s1

În ce constă recuperarea medicala dupa operatie hdl l5s1. Ce este recomandat pt recuperare: băi termale; unde?,fizioterapie,kinoterapie, kinetoterapie, si ce este interzis a face? E normal să persiste durerea avută înainte de operatie, va mulțumesc frumos.

1 răspuns

Răspunsul Expertului

Dr. Mădălina Crăciun - Medic Specialist Recuperare, Medicina Fizica si Balneologie, Expert DOC

Buna ziua.

Pentru astfel de recomandari sunt necesare mai multe detalii. De aceea, recomandarea mea este sa mergeti la un medic specialist in recuperare, cu toate investigatiile si istoricul medical. Planul de recuperare depinde de varsta, afectiuni cronice diverse, de cum a decurs operatia, etc. La fel cum si prezenta durerii poate sa depinda de perioada care s-a scurs de la operatie, greutatea corporala, tratamentul analgezic urmat etc. Mai multe detalii puteti citi in acest articol: https://doc.ro/durerea-lombara/hernia-de-disc-cauze-simptome-si-tratament. Multa sanatate!


Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.