Micoza unghiei

Buna ziua, ce anume recomandati pentru tratamentul micozei unghiei de la degetul mare-picior. A suferit cu multi ani in urma un traumatism de la incaltamintea incomoda, unghia a cazut si de atunci creste incarnata, cu spatiu sub ea si nu reuseste sa-si revina.Am folosit exoderil pe termen lung,bai cu bicarbonat+otet,EXI-NAILNER! Multumesc frumos,sarbatori cu sanitate!

1 răspuns

Răspunsul Expertului

Dr. Laura Mocanu - Medic Specialist Dermato-venerologie, Expert DOC

Bună ziua. Recomandarea mea este să consultați medicul dermatolog, pentru că este posibil să fie nevoie de antimicotice orale, care pot fi recomandate doar de medicul specialist. De altfel, și respectarea anumitor reguli, despre care am vorbit mai pe larg în acest articol: https://doc.ro/sanatate/micoza-unghiei-diagnosticare-tratament-si-prevenire, este importantă. Multă sănătate!


Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.