Gastrita

Bună ziua. Oare ati putea sa ma ajutați dacă va rog frumos cu un remediu naturist pentru gastrita și helicobacter? Țin sa va spun ca am urmat și tratament cu antibiotice. Menționez ca nu am acid cum aveam înainte sa iau miere de manuka, dar durerile sunt deranjante. Nu știu cu ce sa mai încerc. Multumesc

1 răspuns

Răspunsul Expertului

Dr. Claudia Marin - Medic Primar Medicina de Familie, Medic Specialist Gastroenterologie, Expert DOC

Buna ziua,

Din pacate infectia cu Helicobacter Pylori este una dificila, iar tratamentul implica multe incercari si diferite forme de medicatie. Va recomand sa cititi aceste doua articole de mai jos, dar sa va consultati in continuare cu un medic gastroenterolog, care va poate face investigatii regulate. Multa sanatate!

Tratament naturist pentru gastrita - remedii eficiente

Helicobacter Pylori - Cauze, Simptome & Tratament


Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.