Ganduri negative

N am inteles niciodata de ce se sinucid oamenii? Asa vor ei sau creierul lor nu se poate controla, eu sunt o persoana fericita , am tot ce imi doresc, as putea avea acte sinucigase fara sa vreau! Mereu am teama asta ! De ce?

1 răspuns

Răspunsul Expertului

Dr. Nadia Gorduza - Medic Psihoterapeut

Buna ziua. In spatele gandurilor negative stau multi factori. Daca doriti sa aflati mai multe, recomandarea mea este sa consultati un psihoterapeut. 


Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.