Dr. Nadia Gorduza

Dr. Nadia Gorduza

A absolvit Universitatea de Medicina si Farmacie "Carol Davila" din Bucuresti in 2000 si este specializata si certificata la nivel international in Terapie de Expunere Virtuala, Terapie de Cuplu prin Metoda Gottman si Psihoterapie Scurta Strategica.

Certificarea in Terapie prin Expunere Virtuala este la Virtually Better Inc, Atlanta USA, primul institut de cercetare si dezvoltare programe de "Virtual Exposure Therapy" pentru terapia Fobiilor Specifice, PTSD si Adictii. Este singurul psihoterapeut si trainer acreditat de renumitul  Institut Gottman, Seattle, USA in Romania pentru terapia de cuplu si parenting, Metoda Gottman. A absolvit High Clinical Master in Psihoterapie Strategica la Institutul de Psihoterapie Scurta Strategica din Arezzo, Italia.

Pasiunea pentru oameni si nevoile lor unice, dorinta permanenta de inovatie combinata cu experienta in businesul medical de peste 15 ani, au determinat-o sa infiinteze Id Therapy Bespoke Treatment Center, primul centru de solutii psihoterapeutice personalizate si consultanta psihologica din Romania creat pe conceptul inovativ de "bespoke medicine".

Este mama a 2 fetite, iubeste sa isi petreaca timpul liber cu familia, sa calatoreasca si sa citeasca.

Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.