Dureri zilnice in partea dreapta

Buna ziua. Acum 3 luni am suferit o interventie pentru scoaterea pietrelor la ficat, iar de cateva saptamani am dureri zilnice in partea stanga, par dureri de pancreas, ma simt mereu balonata, si slabita ...am inceput o cura cu probiotice dar nu vad nici un rezultat, Ce ar putea cauza aceste dureri si balonari? Ce as putea lua pt a sta mai bine? Multumesc anticipat

1 răspuns

Răspunsul Expertului

Dr. Oana Cuzino - Medic Primar Geriatrie, Doctor în Științe Medicale, Expert DOC

Trebuie efectuate investigatii mai aprofundate cu privire la starea pancreasului si duodenului (amilaza serica, urinara, lipaza, hemoleucograma, glicemie, colesterol, trigliceride, etc.), faceti si o echografie abdominala si mergeti la un medic gastroenterolog. In plus respectati anumite principii dietetice recomandate celor care au suferit interventii de colecistectomie, despre aveti informatii aici.


Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.