Dureri musculare

As dori sa vă spun că de 4-5 zile au inceput niste dureri musculare inexplicabile pentru mine, am 56 de ani, 60 de kg și nu sufăr de nicio boala cronica, am facut hemoleucogramă, vsh, proteina c reactiva,  acidul uric (înainte îl aveam 6.3,  acum îl am 5.7) analizele au ieșit bune, nu am nimic în neregula dar pulpele și mușchii de pe femur mă dor, am dat cu sindolor și mai iau gabaran și alanerv date de Dr de familie, mai fumez dar fac foarte multă mișcare pe jos, uneori parca mă ard ce pot face? Va mulțumesc!

1 răspuns

Răspunsul Expertului

Dr. Oana Cuzino - Medic Primar Geriatrie, Doctor în Științe Medicale, Expert DOC

Buna ziua,

Am scris despre aceasta tema in acest articol: Mialgia: cauzele si tratamentul durerilor musculare

Daca durerile dureaza doar acteva zile, poate fi vorba despre o cauza usoara: o mica raceala, oboseala, suprasolicitare, modificarile post-menopauza. Daca insa durerile nu cedeaza dupa o saptamana, si se asociaza si alte simptome (durere de cap, greata, febra), mergeti din nou la medic. Ar ajuta si investigatii pentru glanda tiroida, avand in vedere varsta. Multa sanatate!


Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.