Dureri de ochi

Bună ziua, cum pot ameliora durerile de ochi/orbite și ce pot face pentru a nu-mi mai simți ochii uscați? Uneori mă deranjează foarte tare lumina artificială și nu mă pot concentra la muncă. Mulțumesc frumos!

1 răspuns

Răspunsul Expertului

Dr. Roxana Cozubaș - Medic Specialist Oftalmologie, Expert DOC

Buna ziua,

Va multumesc pentru intrebare. Este o problema extrem de frecventa in randul multor persoane, in special cei care petrec multe ore in fata calculatorului sau ecranelor. Va recomand mai jos cateva articole pe care le puteti citi si care va pot fi de folos. Ar fi util si un control oftalmologic cel putin o data pe an, mai ales daca aveti si alte probleme oftalmologice - purtati ochelari, lentile de contact, ati suferit operatii de corectare a vederii, etc. Va rog de asemenea sa va protejati de soare, cu ochelari de calitate, cu lentile ce blocheaza eficient radiatiile UV. 

Articolele pe care vi le recomand sunt:

Lacrimile artificiale: cand sunt recomandate si cum actioneaza

Ce este sindromul de ochi uscat și cum se tratează?

Ochi roșii sau uscați? Află cum poți scăpa de senzațiile neplăcute


Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.