Dureri abdominale

Am apelat la site-ul dumneavoastra deoarece am consultat mai multi medici si rezultatul e acelasi. Am niste crize de durere abdominala insuportabile ma doare stomacul si aceasta durere se muta ba in spate ba in partea stanga fata chiar si tot abdomenul iar câteodată am arsuri la stomac si o stare de voma. Am făcut analize si o radiografie rezultând o iritatie pe colon am urmat un tratament de o luna in care am tinut si regim pe durata tratamentului nu am mai avut probleme iar dupa au reapărut aceleasi simptome. Am mers la alt medic acelasi rezultat acelasi tratament iar dupa doua luni de pastile si regim nu e nici o îmbunătățire ba chiar mai rau. Ce sfat imi puteti da si ce miati recomanda. Multumesc

1 răspuns

Răspunsul Expertului

Dr. Oana Cuzino - Medic Primar Geriatrie, Doctor în Științe Medicale, Expert DOC

Buna ziua, este posibil sa suferiti de o colita ulcerativa, ceea ce impune un anumit tip de regim alimentar pentru toata viata, dar si o medicatie specifica mai complexa. Pe langa radiografia pe care ati facut-o cred ca ar fi important sa faceti si o colonoscopie sau sigmoidoscopie pentru a identifica exact cauza "iritatiei" e care o mentionati, eventuala diagnosticare a colitei ulcerative saua  altor afectiuni posbile, precum boala Crohn, boala diverticulara, etc.


Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.