Durere umar

Buna ziua. De vreo 3 ani ma doare umărul stâng și în urma unei radiografii mi s-au spus că am un chist. Aproximativ de trei luni mă doare foarte tare umărul . Mă puteți îndrumă unde ar trebui sa merg și care sunt metodele pentru scoaterea chistului? Vă mulțumesc!

1 răspuns

Răspunsul Expertului

Dr. Oana Cuzino - Medic Primar Geriatrie, Doctor în Științe Medicale, Expert DOC

Buna ziua. Tratamentul chistului sinovial depinde de dimensiunea acestuia si de simptomele pe care le acuzati. In cazul in care provoaca durere sau limitarea miscarii, medicul specialist va poate recomanda medicamente antiinflamatorii si aplicarea de gheata, in momentele de durere acuta. Ar trebui sa stiti ca daca specialistul recomanda aspiratia de lichid in chist, aceasta va avea loc sub anestezie locala. Mai multe informatii despre chistul sinovial, puteti citi aici: https://doc.ro/sanatate/de-ce-se-formeaza-chisturile-sinoviale-si-cum-putem-scapa-de-ele. Multa sanatate!


Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.