Durere lombara și de testicule

Bună seara lucrez în domeniul curieratului, șofer și distribuitor pachete (1-25 kg) și de 2 săptămâni am o durere lombara care îmi coboară pe piciorul stâng, iar de 2-3 zile am și o durere a testiculului stâng (un fel de junghi) as dori sa știu la ce sa ma aștept și ce este de făcut. Mulțumesc!!

1 răspuns

Răspunsul Expertului

Dr. Oana Cuzino - Medic Primar Geriatrie, Doctor în Științe Medicale, Expert DOC

Buna ziua,

Cauzele durerii pot fi multiple, mai ales fiindca durerea resimtita la nivelul testiculului, de exemplu, poate sa fie de fapt o durere lombara sau pelviana care se extinde. Va las mai jos cateva recomandari de articole, recomandarea ar fi sa mergeti la un consult, macar la medicul de familie sau generalist, care va poate recomanda investigatii suplimentare daca are ingrijorari. La o prima vedere, durerea poate fi cauzata de activitatea dumnevoastra si o eventuala accidentare musculara in zona lombara/sciatica. Insa fiindca simptomele sunt atat de vagi si pot corespunde multor probleme, ar fi indicat sa mergeti la medic.

https://doc.ro/sanatate/durerea-testiculara-cauze-simptome-si-tratament

https://doc.ro/sanatate/cauzele-durerii-testiculare-cand-e-bine-sa-mergi-la-medic

https://doc.ro/durerea-lombara/cand-trebuie-sa-ne-ingrijoreze-durerea-lombara


Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.