Ciroza hepatica virala B

Buna ziua, Va rog din suflet sa imi răspundeți si sa imi spuneti ce sanse are tatal meu diagnosticat cu ciroza hepatica virala B, ce putem face? Doctorul curant este in concediu si nu am reusit sa vorbesc cu ea, va atasez biletul de iesire din spital. Multumesc si astept raspunsul dvs.

1 răspuns

Răspunsul Expertului

Dr. Claudia Marin - Medic Primar Medicina de Familie, Medic Specialist Gastroenterologie, Expert DOC

Buna ziua, sfatul meu este ca tatal dvs. sa respecte indicatiile primite de la medicul curant si, mai ales, sa respecte regimul alimentar recomandat. De exemplu, in acest articol, veti gasi cateva informatii utile despre principiile de baza care trebuie respectate de o persoana cu ciroza hepatica: https://doc.ro/hepatita-c/ciroza-cauze-si-simptome#ameliorare-simptome-ciroza. Este important sa discutati cu medicul curant cu prima ocazie si sa o intrebati mai multe despre prognosticul tatalui dvs. Multa sanatate!


Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.