Ce tratament exista pentru blefarita?

Am blefarita la ambi ochi. La un moment dat mi-a aparut ulcior si de mai multe ori salazion. Acum i-a aparut si copilului meu de 2 ani salazion si blefarita. Cu ce se poate vindeca? Am pus picaturi, am folosit mai multe geluri dar tot nu se vindeca.

1 răspuns

Răspunsul Expertului

Dr. Oana Cuzino - Medic Primar Geriatrie, Doctor în Științe Medicale, Expert DOC

Blefarita este o afectiune care necesita, pe langa tratamentul cu antibiotice sau alte substante, la indicatia medicului, si o igiena riguroasa. Trebuie sa va ingrijiti cu tentie zona ochilor, sa ii curatati si masati eficient zilnic, si sa folositi doar produse foarte delicate. Puteti citi pe aceasta tema acest articol: https://doc.ro/sanatate/blefarita-ce-este-si-cum-se-manifesta si va recomand sa tineti legatura cu medicul dumneavoastra pentru un nou tratament, daca cel actual nu functioneaza. Multa sanatate!


Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.