Cardiaca

Buna ziua . Am 26 ani , 176 cm si aproximativ 80 kg . Mi-am facut ekg-uri , 2 ecocarfiografii , vreo 5 seturi de analize , toate au iesit bune , in limite normale , fara nici o problema . Am si un discomfort in piept asa . De cateva zile a inceput sa ma doara mana stanga, in umar intepaturi si durere in restul mainii pana la incheietura se jos . Durerea e suportabila si revin la interval de 2 - 3 minute , poate mai mult. Intrebarea mea e , e posibil sa apara vreun infarct sau accident vascular sau vreo boala de genul asta ? Am frica asta de ceva timp . Multumesc

1 răspuns

Răspunsul Expertului

Dr. Daniela Bartoș - Doctor în Științe Medicale, Medic Primar Medicină Internă, Medic Primar Cardiologie, Expert DOC

Bună ziua. Pentru a exclude orice problemă cardiacă, recomandarea mea este să consultați un medic cardiolog, căruia să-i prezentați toate simptomele. Multă sănătate!


Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.