Buna seara!

Am facut si eu analizele generale si mi au iesit anumite analize in chenar ma puteti ajuta Sa imi spune ti ce inseamna Multumesc Hemoglobina eritrocitara medie(MCH)26,9 Procentul de bazofilie(BAS%)1,3 Nr de bazofile (BAS)0,09 Multumescccc

1 răspuns

Răspunsul Expertului

Dr. Oana Cuzino - Medic Primar Geriatrie, Doctor în Științe Medicale, Expert DOC

Bună ziua. Pentru interpretarea analizelor, rugămintea mea este să luați legătura cu medicul de familie, care vă cunoaște istoricul medical. Până ajungeți la consultație, puteți să citiți mai multe despre analizele medicale aici: https://doc.ro/sanatate/analizele-de-sange-ce-depisteaza-dar-si-cum-le-poti-interpreta. Multă sănătate!


Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.