Am virusul Hpv, ce e de facut?

Am fost diagnosticata cu virusul hpv.Acest virus se poate vindeca...ce trebuie sa fac?De unde l-am luat sau cum se transmite?va multumesc.

1 răspuns

Răspunsul Expertului

Dr. Oana Cuzino - Medic Primar Geriatrie, Doctor în Științe Medicale, Expert DOC

Presupun ca va referito la vindecareea leziunii Pe care a generat o virusul si asta depinde de tulpina HPV si gradul de virulenta al acesteia; medicul dvs ginecolog va putea sa va dea toate aceste detalii si va va propune modalitatea de tratament( interventie chirurgicala, medicatie antivirala sistemica, vaccinare anti HPV etc) este posibil ca sa va fi contaminat de la un partener sexual, sanatate 

va rog sa regasiti aici un articol cu tot ce trebuie sa stiti despre infectia cu virusul HPV.


Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.