Dr. Laura Ene

Este unul dintre medicii care pune mare preţ pe comunicarea cu pacienții şi îi place să spună că îi ascultă cu inima și îi ajută cu mintea.

În prezent este Medic Primar Diabet, Nutriție și Boli metabolice, cu licență în Fiziokinetoterapie și studii de psihoterapie. A ales specializarea în nutriție şi diabet din credinţa că stilul de viaţă şi de alimentaţie are un impact major asupra sănătăţii noastre, dar şi ca urmare a unei lupte personale cu kilogramele în plus.

Pentru doamna doctor Ene, pacientii sunt mai mult decat un buletin de analize medicale sau un dosar de internari-externari din spital. Face tot posibilul să comunice eficient cu ei, să îi asculte, să înțeleagă temerile, frustrările ori provocările prin care trec și să le ofere soluții practice care chiar să funcţioneze în viaţa de zi cu zi, nu doar o reţetă de medicamente şi o listă de alimente permise şi interzise.    

Articole expert

Nutriție

7 trucuri alimentare care te ajuta de Sarbatori

Mancarea este in centrul atentiei in sezonul sarbatorilor, dupa ce a fost...

Citeşte mai mult
Nutriție

5 alimente care ne ajuta sa intarim sistemul imunitar in sezonul rece

Pentru a face mai usor fata sezonului rece, iti recomandam cateva alimente care...

Citeşte mai mult
Știri și sfaturi în nutriție

Ce mananci dacă ai trombocitopenie

Trombocitopenia imuna cronica este o tulburare a sangelui care poate duce...

Citeşte mai mult
Nutriție

Ce efecte au mancarurile grase in organism?

De ce nu este sanatos sa mananci multe alimente cu grasimi saturate si...

Citeşte mai mult
Dependența de alimente și băuturi

Cum sa combati dependenta de zahar in 5 zile

Dupa masa, inainte de culcare, cand te simti obosit, cand esti trist sau...

Citeşte mai mult
Noutăți în diabet

Un dispozitiv nou ar putea imbunatati tratamentul diabetului de tip 1

O echipa de cercetare a construit un dispozitiv pentru tratamentul diabetului...

Citeşte mai mult
Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.