Corina Dragomir

Corina și-a îndreptat atenția către secretele culturii tradiționale orientale după ce a realizat, în urma unei lupte personale cu o boală grea, că modul în care gândim și ne încurajăm organismul să se vindece singur, ne poate menține sănătoși. Din punctul ei de vedere, secretele unei vieți lungi și fericite sunt echilibrul, prevenția, gândirea pozitivă, sportul și hrana sănătoasă. Este pasionata si de gatit, experiemnteaza mereu cu retete noi si sanatoase, si considera nutritia parte integranta a unui tratament eficient, pentru orice afectiune.

În prezent urmează cursuri de perfecționare în terapii alternative din Medicina Tradițională Chineză si Reiki. Îi face plăcere să realizeze și să analizeze astrograme chinezești, fiindcă această activitate o fascinează și o relaxează. 

Cursuri si specializari:

- Reiki (Usui Reiki Ryoho - 2015)

- Decorator Interioare - curs de calificare si formare profesionala (2015)

- Feng Shui și Cele Patru Coloane ale Destinului (IFSA - 2015)

Articole expert

Modă și stil

Reguli de eticheta: ce sa NU porti la o nunta

Tinuta purtata la o nunta trebuie aleasa tinand cont de regulile de eticheta...

Citeşte mai mult
Medicină alternativă

Tataneasa: beneficii si intrebuintari

Ce este tataneasa si ce beneficii pentru sanatate are?

Citeşte mai mult
Medicină alternativă

Durerea in gat: remedii naturiste eficiente

Iata cele mai eficiente remedii naturiste care combat rapid durerea in...

Citeşte mai mult
Medicină alternativă

Uleiuri esentiale care aduc somnul

Daca ai probleme cu somnul, poți incerca tratamentele naturiste pe baza...

Citeşte mai mult
Medicină alternativă

Ceai de lavanda, remediu pentru insomnii si nu numai

Lavanda trateaza cu succes depresia si insomnia si are multiple alte...

Citeşte mai mult
Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.