Povestea ta îi poate ajuta și pe alți membri ai comunității să depășească momentele dificile și să fie optimiști în privința tratamentelor, vindecării și a unei vieți mai ușoare zi de zi.

Descoperă exemplele de povești care descriu simptome și probleme în care te poți regăsi. Spune-ne mai multe despre experiența ta cu această afecțiune, despre tratamentele urmate și efectele lor sau ce măsuri iei pentru un stil de viață sănătos.

Am lucrat ani de zile într-un mediu toxic

Am lucrat ani de zile într-un mediu toxic și la vârsta asta am aflat că am cancer pulmonar. Vestea m-a dărâmat, eu care nu am fumat niciodată. Mă simt rău și nu știu cum să depășesc momentul.

Fumez de la 16 ani

Fumez de la 16 ani, am început timid și apoi nu trecea ziua fără un pachet de țigări. Respiram din ce în ce mai greu și noaptea mă trezeam sufocându-mă. Medicii mi-au spus că este cancer după analize și de atunci am avut grijă de mine și de sănătatea mea deși trăiesc cu frica de moarte.

Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.