Povestea ta îi poate ajuta și pe alți membri ai comunității să depășească momentele dificile și să fie optimiști în privința tratamentelor, vindecării și a unei vieți mai ușoare zi de zi.

Descoperă exemplele de povești care descriu simptome și probleme în care te poți regăsi. Spune-ne mai multe despre experiența ta cu această afecțiune, despre tratamentele urmate și efectele lor sau ce măsuri iei pentru un stil de viață sănătos.

Am dus un stil de viață foarte nesănătos

În anii mei de liceu și facultate am dus un stil de viață foarte nesănătos, ieșiri dese și nopți nedormite, mult alcool și de țigări nici nu mai țineam cont. Acum, la vârsta de 35 de ani, mă uit în oglindă și sunt foarte dezamăgită de tenul meu. Mă deprimă când oamenii noi îmi dau o vârstă mult mai mare.. acum regret că nu am avut mai multă grijă de sănătatea mea.

Moștenirea genetică sau stresul?

Nu știu dacă în cazul meu a fost ceva ereditar sau pur și simplu stresul m-a făcut să arăt de parcă am +10 ani, deși sunt încă tânără. Sunt plină de riduri și mi se pare că pe zi ce trece situația se înrăutățește, mă simt extrem de frustrată din cauza aspectului meu fizic.

Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.