Povestea ta îi poate ajuta și pe alți membri ai comunității să depășească momentele dificile și să fie optimiști în privința tratamentelor, vindecării și a unei vieți mai ușoare zi de zi.

Descoperă exemplele de povești care descriu simptome și probleme în care te poți regăsi. Spune-ne mai multe despre experiența ta cu această afecțiune, despre tratamentele urmate și efectele lor sau ce măsuri iei pentru un stil de viață sănătos.

Este groaznic să suferi de angină

Durerile nu mă mai lasă și tot timpul stau cu frica de a nu păți ceva mai grav. Momentan sunt în curs de stabilirea a unui tratament împreună cu medicul, dar din păcate mă chinuie zilnic boala asta.

Am descoperit că am boală cardiacă coronariană

Simptomele anginei m-au dus pe mine la doctor, așa am aflat că de fapt nu stăteam atât de bine cu inima pe cum credeam. Am descoperit că am boală cardiacă coronariană, iau tratament și mă simt la fel ca înainte.

Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.