Povestea ta îi poate ajuta și pe alți membri ai comunității să depășească momentele dificile și să fie optimiști în privința tratamentelor, vindecării și a unei vieți mai ușoare zi de zi.

Descoperă exemplele de povești care descriu simptome și probleme în care te poți regăsi. Spune-ne mai multe despre experiența ta cu această afecțiune, despre tratamentele urmate și efectele lor sau ce măsuri iei pentru un stil de viață sănătos.

Mă îngrășasem foarte mult

Problemele cu tiroida le-am descoperit după ce în jumătate de an am luat mai multe de 20 kg în greutate. Mă schimbasem complet și eram dezamăgită de felul în care arăt așa că am fost la nutriționist iar ulterior la un endocrinolog. Așa am aflat că sufăr de hipotiroidism și am început să mă tratez. A fost dificil dar

Și tinerele au probleme cu tiroida

M-am îngrășat brusc aproape 7 kg deși mănânc puțin și nu prea sunt adepta prăjelilor. Am și puțină gușă, iar toți oamenii îmi spun că e posibil să am probleme cu tiroida dar mie mi se pare imposibil de crezut. Nu am fost la endocrinolog dar în curând voi merge să mă vadă și să știu de unde au venit toate astea peste mine.

Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.