Nu am luat în calcul riscul de complicații

Toată viața am crezut că să ai varice nu e ceva grav. Nu am știut și nu mi s-a spus niciodată că pot exista complicații. Toate femeile au, îmi spunea mama care a avut picioarele distruse de asta. Am mers la medic cu alte probleme și m-a întrebat dacă am fost la vreun consult pentru varicele pe care le am. Am zis nu și atunci mi-a explicat că pot apărea și complicații grave. De acum, orice simt sau observ diferit față de normal mă pune direct în drum spre doctor.

Camelia, 54 de ani, Radauti

Povestea ta îi poate ajuta și pe alți membri ai comunității să depășească momentele dificile și să fie optimiști în privința tratamentelor, vindecării și a unei vieți mai ușoare zi de zi.

Descoperă exemplele de povești care descriu simptome și probleme în care te poți regăsi. Spune-ne mai multe despre experiența ta cu această afecțiune, despre tratamentele urmate și efectele lor sau ce măsuri iei pentru un stil de viață sănătos.

Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.