Mi-am pierdut tatăl și am fost distrusă

Eu eram mereu persoana care considera că psihologul nu te ajută, că e un moft și că tu trebuie să te ridici indiferent de ce se întâmplă. Mi-am pierdut tatăl și am fost distrusă, nu mai funcționam la muncă, nu mai vorbeam cu nimeni și în cele din urmă am căzut în depresie.. nu voiam să mai ies din casă, stăteam și plângeam zilnic, dormeam și atât. O prietenă bună, singura persoană care mai era acolo, m-a convins cu greu să consult un psiholog și să vorbesc despre ce simt. Merg zilnic de aproape jumătate de an și deja simt că lucrurile au început să se miște, mă reintegrez în societate și e clar că ajutorul unui specialist este necesar uneori. Aș recomanda și celor mai puternici oameni să meargă la ședințe și să vorbească despre viață cu cineva obiectiv.

Cristina, 30 de ani, Bucuresti

Povestea ta îi poate ajuta și pe alți membri ai comunității să depășească momentele dificile și să fie optimiști în privința tratamentelor, vindecării și a unei vieți mai ușoare zi de zi.

Descoperă exemplele de povești care descriu simptome și probleme în care te poți regăsi. Spune-ne mai multe despre experiența ta cu această afecțiune, despre tratamentele urmate și efectele lor sau ce măsuri iei pentru un stil de viață sănătos.

Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.