Povestea ta îi poate ajuta și pe alți membri ai comunității să depășească momentele dificile și să fie optimiști în privința tratamentelor, vindecării și a unei vieți mai ușoare zi de zi.

Descoperă exemplele de povești care descriu simptome și probleme în care te poți regăsi. Spune-ne mai multe despre experiența ta cu această afecțiune, despre tratamentele urmate și efectele lor sau ce măsuri iei pentru un stil de viață sănătos.

Durerea de stomac

Mă durea stomacul constant de vreo lună, nu aveam poftă de mâncare, ba chiar săream peste mese de frică să nu mă doară și mai tare. Nu am fost niciodată bolnav de nimic îmi tot spuneam, poate e doar o fază. A trecut timpul și durerea mă mai lăsase. Ce m-a trimis la doctor a fost o criză pe care am făcut-o într-o seară după cină. Nu puteam să stau în picioare de durere. Așa am descoperit că sufeream de colită ulcerativă și de atunci viața mea s-a schimbat. Cu toții ar trebui să fim atenți la sănătate pentru a nu ajunge prea târziu la medic.

O boală grea

Eu am colită și am depistat-o după o criză care m-a trimis direct la medic. Acum tratez cu corticosteroizi și mă simt mai ok, dar am slăbit enorm și trebuie să fiu mereu atentă la ce mănânc.. Este o boală grea.

Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.