Sarcină cu complicații

Pe perioada sarcinii am avut o grămadă de complicații, sângerări, stări de rău de care scăpam abia după câteva zile. Am născut prin cezariană la 8 luni din cauza problemelor care au apărut. Mi-a fost foarte frică pentru fetița mea și mă rugam constant doar să vină pe lume sănătoasă. Din fericire, medicul care a avut grijă de mine în această perioadă a dat dovadă de multă empatie și susținere nelimitată. Acum Eva, fetița mea are 3 ani și este un copil sănătos și plin de energie.

Bianca, 33 de ani, Constanta

Povestea ta îi poate ajuta și pe alți membri ai comunității să depășească momentele dificile și să fie optimiști în privința tratamentelor, vindecării și a unei vieți mai ușoare zi de zi.

Descoperă exemplele de povești care descriu simptome și probleme în care te poți regăsi. Spune-ne mai multe despre experiența ta cu această afecțiune, despre tratamentele urmate și efectele lor sau ce măsuri iei pentru un stil de viață sănătos.

Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.