Vizita la medicul ginecolog, o experiență plăcută

Îmi aduc și acum aminte de prima mea vizită la medicul ginecolog. Era o doamnă doctor trecută de prima tinerețe, dar care mi-a explicat past cu pas tot ce urmează să facă, ba chiar mi-a explicat tot ce vede la ecografia transvaginală. Deși au trecut mai bine de 20 de ani de atunci, am realizat atunci că dezvoltarea unei relații bune cu medicul ginecolog a fost unul dintre cele mai bune lucruri pe care le puteam face atât pentru sănătatea mea, cât și pentru liniștea mea sufletească. Așa că recomand tuturor femeilor să aleagă un medic în care să aibă încredere, pentru ca orice vizită la cabinetul lui să fie o experiență plăcută.

Oana Popescu

Povestea ta îi poate ajuta și pe alți membri ai comunității să depășească momentele dificile și să fie optimiști în privința tratamentelor, vindecării și a unei vieți mai ușoare zi de zi.

Descoperă exemplele de povești care descriu simptome și probleme în care te poți regăsi. Spune-ne mai multe despre experiența ta cu această afecțiune, despre tratamentele urmate și efectele lor sau ce măsuri iei pentru un stil de viață sănătos.

Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.