M-am acomodat foarte repede cu proteza dentară

Numele este Lucia și am 58 de ani. Am avut probleme dentare de mic copil. Chiar și așa, ajungeam foarte rar la medicul stomatolog, după mai multe episoade traumatizante pe scaunul din cabinetul medicului dentist. Așa se face că am ajuns la vârsta de 56 de ani să fiu nevoită să-mi pun proteza dentară. Mulțumită copiilor mei care au insistat să merg la un control stomatologic, azi pot să zâmbesc cu toată inima! Datorită sfaturilor pe care le-am citit pe doc.ro, acomodarea cu proteza dentară a fost mult mai ușoară decât am sperat. Și de aceea, vă mulțumesc pentru toate sfaturile utile.

Lucia Coman

Povestea ta îi poate ajuta și pe alți membri ai comunității să depășească momentele dificile și să fie optimiști în privința tratamentelor, vindecării și a unei vieți mai ușoare zi de zi.

Descoperă exemplele de povești care descriu simptome și probleme în care te poți regăsi. Spune-ne mai multe despre experiența ta cu această afecțiune, despre tratamentele urmate și efectele lor sau ce măsuri iei pentru un stil de viață sănătos.

Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.