Povestea ta îi poate ajuta și pe alți membri ai comunității să depășească momentele dificile și să fie optimiști în privința tratamentelor, vindecării și a unei vieți mai ușoare zi de zi.

Descoperă exemplele de povești care descriu simptome și probleme în care te poți regăsi. Spune-ne mai multe despre experiența ta cu această afecțiune, despre tratamentele urmate și efectele lor sau ce măsuri iei pentru un stil de viață sănătos.

Sănătatea copiilor mei devenise o obsesie

Eu am gemeni de 5 anișori și până acum ceva timp eram foarte panicată să nu li se întâmple ceva rău, îi duceam super des la medic până am realizat că trebuie să o las mai ușor, degeaba îi cocoloșeam, ei tot se îmbolnăveau. Soțul meu credea că sunt nebună și mereu mi-a spus că sunt exagerată. Îmi place să citesc articolele voastre, aparent lipsa de cunoștiințe și educație în a fi părinte îmi provoca toată agitația asta. Mi-am propus să fiu mai relaxată și să îi las pe cei mici să zburde liberi.

Imunitatea redusă

Am un băiețel de 5 ani foarte bolnăvicios. Răcește foarte des, încât mi-e frică să-l mai scot din casă. Am discutat cu mulți medici și știu că trebuie să fac cumva să-i întăresc sistemul imunitar. Am regăsit atâtea articole interesante aici despre sănătatea celor mici și multe sfaturi le-am pus în aplicare. Sper din suflet să pot să-l ajut pe copil să ducă o viață normală odată cu trecerea timpului.

Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.