Reclamă falsă Dr. Oana Cuzino și brandul DOC

Asocierea mea cu branduri care promit slăbirea miraculoasă este o reclamă falsă! Nu le recomand, pentru că aceste produse nu sunt avizate de autorități competente, nu știu ce conțin cu adevărat și în ce fel pot influența starea noastră de sănătate și să inducă slăbirea.

În plus, aș vrea să le mulțumesc numeroșilor cititori care mi-au semnalat de-a lungul timpului existența acestor reclame mincinoase și pe care îi rog să sesiseze și poliția când sunt victimele acestor reclame - cumpără aceste produse ori au luat legătura telefonic cu aceste persoane, cărora le-au furnizat date precum număr de telefon, nume ori adresă. Datorită faptului că urmăresc zi de zi articolele de pe www.doc.ro, aceștia sunt conștienți că ceea ce promovez eu reprezintă un stil de viață echilibrat și sănătos și în niciun caz pilule-minune, de genul acestor reclame înșelătoare. 

În plus, acestea folosesc în mod ilegal imaginea mea, prin interviuri sau articole care cuprind informații false. Recent am aflat că sunt folosite și alte persoane publice îndrăgite în aceste reclame înșelătoare și mă bazez pe faptul că foarte mulți dintre dumneavoastră ați realizat că nu pot fi reale aceste reclame. 

În situația în care vedeți astfel de reclame, puteți urma pașii de mai jos, pentru a ne asigura că împreună împiedicăm răspândirea de mesaje înșelătoare, care ne pot pune în pericol sănătatea:

 ✔Copiați linkul reclamei și faceți un printscreen. Trimiteți-mi-le, vă rog, pe [email protected] Aceste detalii mă vor ajuta să iau măsurile legale pentru ca astfel de informații înșelătoare să nu fie distribuite în spațiul public.
 ✔Raportați postarea din Facebook sau Instagram. Dați click pe cele 3 puncte orizontale din partea dreaptă sus a postării, după care, din fereastra care vi se afișează pe ecran, apăsați "Primește ajutor sau raportează postarea". Din selecția de probleme afișată, alegeți "Știre falsă" și apăsați butonul "Trimite".

Iată cum ne asigurăm că remediile pentru sănătate, noutățile medicale, recomandările de stil de viață și de produse de calitate sunt informații corecte, transmise de mine și de Experții DOC:

 ✔️Site-ul www.doc.ro . Când deschideți un articol de pe www.doc.ro, în partea de sus a ecranului este afișată adresa site-ului, care include www.doc.ro. Acesta este primul lucru ușor observabil, care să facă diferența dintre site-ul meu și un conținut înșelător.
 
✔️Urmăriți conținutul publicat pe pagina mea de Facebook https://www.facebook.com/DrOanaCuzino/, pe Instagram @oanacuzino, LinkedIn, Twitter și Pinterest și pe celelalte conturi de social media din ecosistemul DOC.ro. Aici vă ofer sfaturi medicale, de stil de viață și recomandări de produse de calitate
 
Aceste produse ori servicii despre care scriu pe conturile DOC.RO sunt recunoscute pentru performanța lor, de cea mai înaltă calitate, au trecut printr-un proces de evaluare foarte riguros, care analizează calitatea sursei, tehnologiile utilizate, studiile și cercetările ce stau la baza dezvoltării lor, impactul asupra calității vieții, eficiența și siguranța pentru fiecare dintre noi.  

Reclamă falsă 


 
 
 
 
 

 

Pentru a comenta este nevoie de
Comentarii 0