DOC Channel: 5 afectiuni cu simptome greu de identificat

Există boli care îți afectează sănătatea fără a se manifesta prin simptome care să le dea de gol. Cu toate acestea, prezența lor în organism pe termen lung poate afecta calitatea vieții, mai ales dacă nu sunt descoperite la timp pentru a putea fi tratate. 

Astăzi îți aducem la cunoștință câteva boli care nu se fac remarcate printr-o simptomatologie anume, însă care îți pot pune în pericol sănătatea dacă nu îți faci regulat analizele sau nu mergi prea des la medic. 

Unele dintre ele pot fi descoperite absolut întâmplător, la controale de rutină, după ce pacientul a trăit luni sau chiar ani fără să știe că e bolnav. Altele însă pot fi ușor confundate cu afecțiuni mai puțin serioase, întrucât prezintă semne și simptome comune, poate chiar banale, cum ar fi oboseala, durerea de cap sau durerea abdominală.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA

Urmărește video-ul nostru pentru a descoperi care sunt aceste boli cu simptome mai greu de identificat, însă care îți pot da peste cap calitatea vieții, și nu în ultimul rând, testează-te cel puțin o dată pe an chiar dacă nu te simți bolnav, pentru a nu avea parte de surprize neplăcute. 

Poți face primul pas pornind de aici: 

Test Colesterol   

Test Dislipidemie  

Test Diabet  

TE-AR MAI PUTEA INTERESA

Test Gonartroza   

Test Hepatita C 
 
Test Cancer de piele 

[YOUTUBE]https://www.youtube.com/watch?v=9haz-1Y82t4[/YOUTUBE]

Pentru a comenta este nevoie de
Comentarii 0