5 secrete pentru a avea un corp de “dansator” - partea a 3-a

Am discutat până acum în partea 1 și partea a 2-a despre cum poți avea un corp de dansator: tonifiat, cu o musculatură bine definită, dinamic și echilibrat. Continuăm astăzi cu ultimele 2 secrete.

Secretul cu numărul 4

Antrenament pentru tonus muscular și stretching pentru eficientizare a rezultatelor. 

Organismul unui dansator trebuie să fie puternic, să aibă picioarele pregătite pentru a susține greutatea partenerului în timpul dansului. Pentru a face asta ei se antrenează de 3-4 ori pe săptămână în sala de fitness. Iată și beneficiile unui astfel de antrenament: 
 a.      Reduce țesutul adipos 
 b.      Accelerează metabolismul deci arderi de calorii mai multe 
 c.      Menține densitatea osoasă 
 d.      Tonifică și întărește întreg organismul 

TE-AR MAI PUTEA INTERESA

Am pentru voi cel mai eficient antrenament în care veți face mișcări compuse și pauze mici. Asta nu numai că implică aproape tot organismul dar este și un antrenament ce implică mult zona de cardio. Pentru a fi în zona de siguranță trebuie să cunoașteți bine execuția acestor execitii. Iată și antrenamentul:

  •  25 repetări Genuflexiuni cu presă umeri-picioare și brațe 
  •  15 repetări Flotări-core și piept 
  •  4 minute Rowing-biceps și spate 
  •  30 total Fandări către înainte-fesieri, cvadricepsi și gambe 
  •  25 repetări pe fiecare parte Wood chops-core și umeri 
  •  25 repetări Deadlift-fesieri, cvadricepsi, gambe și core 
  •  10 repetări pe fiecare parte Genuflexiuni într-un picior – fesieri, cvadricepsi, gambe și core 
  •  10 repetări Tracțiuni – core, mușchii spatelui 

Amintiți-vă, după fiecare antrenament trebuie să faci stretching pentru a întinde musculatura. Dacă întindeți musculatura când este încălzită veți crește flexibilitatea, veți elimina riscul de accidentări nedorite și veți recupera mai rapid mușchiul după antrenament. 

Secretul cu numărul 5 

TE-AR MAI PUTEA INTERESA

A avea un plan și a rămâne consecvent 

Cel mai mare secret este să ai un plan în fiecare săptămână incluzând nutriția, antrenamentele musculare și antrenamentele cardio. După, respectă planul cu strictețe și rămâi consecvent în efortul depus. Am descoperita că dacă fac alegeri alimentare sănătoase și prioritizez antrenamentele, am fost capabil să ajung și să mențin forma fizică pe care mi-am dorit-o.

Asta nu înseamnă că nu poți devia de la plan niciodată. Vor fi petreceri, vacanțe sau pur și simplu se poate întâmplă să deviezi. Dacă se întâmplă acest lucru este important să accepți și să revii rapid la planul inițial. Este mult mai ușor să revii după o zi decât după 3 zile. Aceasta este metoda prin care tu îți transformi nutriția și antrenamentele în obiceiuri puternice și sănătoase.

Pentru a comenta este nevoie de
Comentarii 0