Viermi la copii

Buna seara,copilu meu ia liv 52 protectie pentru ficat ,pot sa ii administrez si wormex pentru viermi concomitent ?Copilu are 9 ani.Va Multumesc frumos pentru un raspuns.

1 răspuns

Răspunsul Expertului

Dr. Oana Cuzino - Medic Primar Geriatrie, Doctor în Științe Medicale, Expert DOC

buna, cele doua medicamente nu sunt incompatibile, dar va rog sa imi spuneti de ce are nevoie copilul de hepatoprotector? I l-a prescris medicul pediatru si in ce context?  Pentru Wormex-  a facut o coprocultura si i s-a pus diagnosticul de parazitoza?  


Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.