Vene foarte inflamate membre superioare

Buna seara, am o problema care ma deranjează f tare zilnic,și e dureroasa. Venele din zona mâinii sunt foarte umflate,dor și pielea își schimba culoarea când se umfla f rău devine rosiatica simt o presiune și o durere atunci când se umfla. Ma puteți ajuta,caut o soluție, un ajutor ☹️

1 răspuns

Răspunsul Expertului

Dr. Laura Mocanu - Medic Specialist Dermato-venerologie, Expert DOC

Bună ziua. Din descrierea pe care ați făcut-o este posibil să fie vorba despre flebită, despre care puteți citi mai multe aici: https://doc.ro/totul-despre-insuficienta-venoasa/ce-este-flebita-si-cum-se-manifesta. Aceasta este o afecțiune care poate apărea și la nivelul mâinilor. Totuși, pentru o diagnosticare corectă, recomandarea mea este să consultați medicul. Multă sănătate!


Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.