Vaccinul antipapillomavirus (HPV)

Buna ziua, locuiesc in Italia, am un baiat de 12 ani si am primit o scrisoare de la serviciul sanitar sa ii fac copilului vaccinul HPV. Va rog frumos sa ma sfatuiti daca sa fac sau nu acest vaccin. Va multumesc, astept raspunsul dvs.

1 răspuns

Răspunsul Expertului

Dr. Raluca Hera - Medic Primar Obstetrică Ginecologie, Doctor în Științe Medicale, Expert DOC

Buna ziua, desigur ca trebuie sa ii faceti vaccinul, pentru sanatatea lui ca adult, dar si a viitoarelor partenere de viata . sanatate!


Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.