vaccin copii

buna ziua! a aparut un vaccin pt copii care se pulverizeaza in nas. vroiam sa va intreb daca este bun , cei mici au varstele de 7 si 11 ani. multumesc!

1 răspuns

Răspunsul Expertului

Dr. Oana Cuzino - Medic Primar Geriatrie, Doctor în Științe Medicale, Expert DOC

Da, astfel de vaccinuri pot fi eficiente, insa trebuie sa fie evaluate, recomandate si administrate de medicul pediatru. Desi implica o pulverizare orala, sunt vaccinuri si se aplica aceleasi reguli ca si in cazul celor injectabile.


Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.