Va rog o indrumare la ce cabinet trebuie sa ajung

Buna dimineata, Va rog sa ma ajutati cu o indrumare in legatura cu o problema grava a picioarelor.Soacra mea are diabet zaharat tip 1 si ulcer varicos,insa de cateva luni i s-au umflat picoarele pana peste genunchi,pielea este tare si daca apas nu ramane semn si o dor foarte rau.Ea are tratament pentru diabet,pentru inima,pentru tensiune si a fost la cardiologie dupa care a trimis-o la spitalul Municipal la gastroenterologie iar medicul de acolo i-a facut o injectie ca avea tensiune si a trimis-o acasa sa faca o analiza la scaun si daca nu iese bine sa revina.Unde trebuie sa merg cu dansa pentru ca sunt foarte umflate si nu se poate incalta si nici sa mearga. Multumesc,

1 răspuns

Răspunsul Expertului

Dr. Oana Cuzino - Medic Primar Geriatrie, Doctor în Științe Medicale, Expert DOC

Bună ziua. Recomandarea mea este să discutați cu medicul curant pentru eventualitatea unei internări la o clinică de boli cardiovasculare unde să se facă mai multe investigații și să se stabilească un nou tratament care să gestioneze edemul periferic în contextul afecțiunilor existente metabolice, care au la rândul lor și repercursiuni vasculare, dar și al hipertensiunii și insuficienței venoase. Sănătate multă!


Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.