Oare mi s-a agravat Limfomul ?

Buna sera...de cateva zile simt o durere ascutita in partea de sus a spatelui intre omoplat si coaste...in urma cu 6 ani am fost diagnosticat cu limfom non hodkin celula b difuz...imi este trama sa nu se fi extins sau nu stiu...momentan nu sunt in tara sa imi intreb doctorul specialist si de aceea va pun aceasta intrebare...este ceva grav?...trebuie sa plec in roamnia...sau este doar ceva inconfortabil...dar jur ca ma.doare ingrozitor de tau...am incercat cu antidolorifice dar degeaba...nici un efect...trebuie sa imi fac griji..va multumesc si astept raspunsul dumneavoastra...laurentiu

1 răspuns

Răspunsul Expertului

Dr. Oana Cuzino - Medic Primar Geriatrie, Doctor în Științe Medicale, Expert DOC

buna ziua, trebuie sa va studiati mai atent organsimul si sa vedeti ce alte simptome s-au mai instalat recent,posibil ca acea durere intre omoplati sa aiba alta cauza- o discopatie toracala, de exemplu, care se trateaza si cu antialgice si decontracturante musculare. Din pacate nu imi spuneti varsta, stadiul si incadrarea bolii- de cand ati fost depistata samd. Cert este ca ar trebui sa mai fiti atenta,  asa cum spuneam, daca a aparut o tuse sau respirati mai greu in ultima perioada, se instaleaza seara, febra si  transpiratiile abundente noaptea, resimtiti mancarimi difuze, in diferite zone ale corpului, stare de oboseala, ati slabit fara explicatii... Acestea ar fi semnele agravarii bolii dvs.... Sper sa nu se intample asa ceva, sa suferiti de acea forma "indolenta", care are un prognostic mult mai bun si o  evolutie lenta. Sanatate si mobilizati-va sa ajungeti cat mai repede la medicul dvs., este foarte important ca el sa isi dea o parere avizata. 

 


Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.