Disconfort la urinare

Bună ziua. Stimata doamna doctor va rog sa mă iertați ca va deranjez, dacă se poate v-as cere sfatul in urmatoarea problema. În noiembrie 2019 am facut cistita, am urmat tratament cu antibiotic după sfatul medicului. Am rămas cu un disconfort la urinare, si am si diabet. Nu mai știu ce sa fac am luat mult albastru de metil, ceaiuri, fără nici un rezultat. Când îmi este puțin rece la picioare aceleași senzații. Dacă se poate v-as ruga sa mă sfătuiți. Va mulțumesc anticipat. Cu mult respect Elena.

1 răspuns

Răspunsul Expertului

Dr. Raluca Hera - Medic Primar Obstetrică Ginecologie, Doctor în Științe Medicale, Expert DOC

Buna ziua,

Problemele urinare sunt frecvente la pacientii cu diabet: urinare frecventa, disconfort, infectii urinare recurente, probleme renale. Ar trebui sa mergeti periodic la ecografii abdominale, sumar de urina si urocultura. Nu uitati sa beti multe lichide, sa faceti bai caldute, si sa acordati o importanta sporita igienei intime.


Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.