Uter fibromatos cu hiperplazie de endometru

De 5 ani am probleme cu anemia am tot făcut perfuzii cu venofer pentru că am gastrită și nu pot suporta pastilele; am fost când am avut hemoglobina și 5,3 doamna hematolog m-a trimis la ginecolog și acolo mi-a găsit că am uter fibromatos hemoragic cu hiperplazie de endometru. Menționez că am 29 de ani două operații de cezariană și trompele uterine legate doar că ciclul menstrual e foarte abundent cu cheaguri. Ce riscuri prezintă acest diagnostic pentru mine vă rog să-mi spuneți ce credeți dumneavoastră că e mai bine de făcut. Va mulțumesc!

1 răspuns

Răspunsul Expertului

Dr. Raluca Hera - Medic Primar Obstetrică Ginecologie, Doctor în Științe Medicale, Expert DOC

Acest diagnostic poate fi interpretat numai in urma unui consult clinic si ecografic riguros plus efectuarea unei microscopii a endometrului; daca ati efectuat toate aceste investigatii si aveti documentele, va rugam sa le transmiteti pentru a putea emite o opinie.


Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.