Usturimi pe tractul urinal

Bună ziua am de ceva timp o problemă , când trebuie să urinez daca ar trebui să strangulez pentru un moment penisul cu presiune pe el parca se rupe ceva in el și după așa mă ustura și sângerez pentru o zi sau două . După aceia nu mai am nimic

1 răspuns

Răspunsul Expertului

Dr. Oana Cuzino - Medic Primar Geriatrie, Doctor în Științe Medicale, Expert DOC

Bună ziua. E posibil să fie vorba despre o infecție urinară. Recomandarea mea este să mergeți la medic, pentru analize suplimentare, în vederea stabilirii unui diagnostic corect. Mai multe despre infecțiile urinare la bărbați, puteți citi aici: https://doc.ro/sanatate/infectia-urinara-la-barbati-simptome-cauze-tratament. Multă sănătate!


Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.