Usturimi după tratament

Bună ziua, va rog sa ma ajutați :( am o problema și momentan nu au ieșit rezultatele analizelor (in trecut am avut probleme cu candida și gardnerella): de câteva luni am observat ca aveam doar mancarimi înainte de menstruație, luna trecuta mâncărimile au apărut și după, dar cu senzație de arsură, usturime, miros urat. Pe 20 decembrie am făcut testul Pap și cel de secreție, iar dl. doctor mi.a dat cervugid 12 zile iar partenerului metronidazol 5 zile. În timpul tratamentului m.am bucurat ca o sa scap in sfârșit dar după tratament, la 2 zile mi.a venit menstruația, și în timpul ei au început și senzațiile de arsura cumplita, usturimi, mancarimi, inflamare a zonei exterioare, scurgerea este apoasa acum iar la mers este deranjanta inflamarea. Menstruația a trecut dar senzațiile sunt mai puternice și nu se calmează foarte mult nici cu unguent :( la ecografie nu a ieșit nimic în neregula. Va rog, dacă știți ce poate fi, ce analize sa mai fac sau cum sa calmez pana ajung sa iau analizele... Va mulțumesc!

1 răspuns

Răspunsul Expertului

Dr. Raluca Hera - Medic Primar Obstetrică Ginecologie, Doctor în Științe Medicale, Expert DOC

Buna ziua. Doar medicul la care ati mers poate da un raspuns in functie de rezultatul analizei examen microbiologic al secretiei vaginale. Sanatate!


Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.