Unghie crapata si onicomicoza

Buna seara! In urma unui traumatism produs in urma cu 2 ani la unghia de la picior, aceasta creste crapata de la cuticula pe toata lungimea ei si de curand i s-a format si o ciuperca. Ce imi recomandati sa fac? Multumesc!

1 răspuns

Răspunsul Expertului

Dr. Ionuț Fronea - Medic Specialist Farmacologie Clinica, Expert DOC

Bună ziua,

Recomandarea mea este să mergeți la un medic dermatolog pentru a primi indicațiile adecvate situației dumneavoastră. Există, de exemplu, probabilitatea să fie necesară o intervenție chirurgicală pentru excizarea unghiei, însă, doar un consult propriu-zis poate stabili acest lucru.

Sănătate și numai bine!


Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.