Uncologie

Am luat o infectie.prin contact sexual de la sotie este adevărat ca vindecarea durează mai mult?? Poate ajunge pana la 1 luna de zile? Va multumesc pentru raspunsurii

1 răspuns

Răspunsul Expertului

Dr. Oana Cuzino - Medic Primar Geriatrie, Doctor în Științe Medicale, Expert DOC

Bună ziua. Nu ați spus despre ce infecție este vorba. Indiferent de tipul infecției, este important să respectați indicațiile pe care le-ați primit de la medic. De regulă, în cazul infecțiilor cu transmitere sexuală, este important ca și partenerul să urmeze același tratament, pentru a evita riscul de reifectare în timpul contactului intim. Mai multe despre bolile cu transmitere sexuală, puteți citi aici: https://doc.ro/sanatate/totul-despre-bolile-cu-transmitere-sexuala. Multă sănătate!


Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.