UNCOLOGIE

Buna ziua am avut si eu o cistita si am luat antibiotic levoflaxacina de 500 timp de 10 zilee simptomele au disparut ma m.simtit ok urinam.normall.pe 18 aprilie am.terminat tratamentul iar astazi 25-04 2020 am avut un contact sexual cu sotia.dupa contact simptomele au aparut din nou ce sa fac???sa merg din nou la medic e posibil.ca.cistita sa fi recidivat

1 răspuns

Răspunsul Expertului

Dr. Oana Cuzino - Medic Primar Geriatrie, Doctor în Științe Medicale, Expert DOC

Bună ziua. Este important ca după terminarea tratamentului să repetați sumarul de urină. Recomandarea mea este să mergeți din nou la medic, pentru a vă asigura că nu mai aveți cistită. Multă sănătate!


Disclaimer : Toate informațiile prezentate prin intermediul prezentului site nu reprezintă consultații medicale. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferite în mod direct în cabinetul unui medic. Doc.ro nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare în mod necorespunzător a vreunui tratament și/sau sfat medical oferit prin intermediul prezentului site. Vă recomandăm să va prezentați la medic pentru orice problema de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului dumneavoastră. Pentru verificarea rezultatelor oferite de calculatorul de ovulație pot fi folosite, în paralel, metode de identificare a perioadei fertile precum: măsurarea temperaturii bazale ori testele hormonale.